Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Varsinais-Suomen piiri

Varsinais-Suomi
Navigaatio päälle/pois

Kesän 2020 talkooleirit

Saaristomeren kansallispuiston hoitotalkooleirit pidetään jälleen Paraisten Houtskärin Jungfruskärin upealla saarella 30.4.-3.5. (vetäjänä Olli Borg ja Jean-Erik Mattsson) ja 18.7.-24.7 (vetäjänä Jouko Högmander ja Jean-Erik Mattsson). Toinen kesäleiri järjestetään 27.-31.7. Nauvon Boskärissä ja Berghaminissa (vetäjänä Päivi Leikas).

Kevätleirillä uurastetaan niittyjen ja hakamaiden kevätsiivouksen parissa ja kesäleireillä huhkitaan heinäkorjuutöissä katoamisuhan alaisilla lehdesniityillä. Töiden lomassa luvassa retkiä, saunomista ja mukavaa yhdessäoloa. Jungfruskärin leireille otetaan 27 talkoolaista ja Boskäriin 11 osallistujaa. Leireillä on sisämajoitusmahdollisuus. Metsähallitus vastaa venekyydeistä ja työnohjauksesta. Luonnonsuojelupiirin puolesta leireillä on kokki. Tiedustelut ja ilmoittautumiset varsinais-suomi@sll.fi tai 040-372 5301

Talkoolaisia Jungfruskärissä. Kuva: Keijo Luoto