Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Varsinais-Suomen piiri

Varsinais-Suomi
Navigaatio päälle/pois

Kesän talkooleirien ilmoittautuminen on alkanut

Perinteinen perinnemaisemien kevään hoitotalkooleiri Saaristomeren kansallispuistossa on koronapandemian ehkäisyn vuoksi peruttu, mutta kesän talkooleirit pyritään järjestämään ajankohdan terveyssuositukset huomioiden Paraisten Houtskarin Jungfruskärissä 17.7.-23.7. ja Nauvon Boskärissä/Mälhamnissa 26.-30.7.

Kesäleireillä huhkitaan heinäkorjuutöissä katoamisuhan alaisilla lehdesniityillä. Töiden lomassa luvassa retkiä, saunomista ja mukavaa yhdessäoloa. Jungfruskärin leireille otetaan 27 talkoolaista ja Boskäriin 11 osallistujaa. Luonnonsuojelupiiri ottaa vastaan ilmoittautumiset. Leireillä muonituksesta vastaa myös luonnonsuohelupiirin leirikokki. Metsähallitus vastaa venekyydeistä ja työnohjauksesta. Luonnonsuojelupiirin puolesta leireillä on kokki.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset varsinais-suomi@sll.fi tai 040-372 5301