Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Varsinais-Suomen piiri

Varsinais-Suomi
Navigaatio päälle/pois

Tervetuloa leirille Saaristomeren kan­sal­lis­puis­toon Paraisten Jungfruskäriin

Suomen luonnonsuojeluliiton Varsinais-Suomen piirin ja Metsähallituksen perinteinen perinnemaisemien kevään hoitotalkooleiri järjestetään 28.4.-1.5. Leirillä tehdään töitä haravan varressa lehdesniityillä. Metsähallitus vastaa leirin käytännön järjestelyistä saarella. Leirivetäjinä toimivat suojelubiologi Maija Mussaari ja puistomestari Jean-Erik Mattsson ja leirikokkina Allu Arresto ja apukokkina Maija Kaunismaa. Talkooleirit pyritään järjestämään ajankohdan terveyssuositukset huomioiden.

Majoitus teltoissa, joten lämmin makuupussi on ehdoton edellytys. Ruokailu ja Illanistunta sekä vaatteiden kuivatus kaminan lämmössä. Majoitusmahdollisuus myös puolijoukkueteltassa, mikäli tarvetta.

Leirille ilmoittautuminen ja tiedustelut tapahtuvat osoitteeseen varsinais-suomi@sll.fi tai soittamalla numeroon 040-372 5301 (oma nimi, yhteystiedot ja mahdollinen erikoisruokavalio). Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautuminen 30.3. mennessä ja mahdolliset peruutukset 8.4. mennessä, myöhäisemmät vain lääkäritodistuksella. Huomioithan että saarella esiintyy punkkeja. Leirille otetaan 20 leiriläistä. Huomioi terveydentilasi, sillä kyseessä on syrjäinen saari, josta apu on aina matkan päässä.