Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Kirkkonummen yhdistys

Kirkkonummi
Navigaatio päälle/pois

Tervetuloa Porkkalan lintuviikon tapahtumiin!

Allit, kuva: Olli Saksela

Nyt ensimmäistä kertaa järjestettävä Porkkalan lintuviikko kokoaa lintu- ja luontoharrastajia Kirkkonummen luontokohteisiin ja luentojen ääreen! Porkkala on yksi lintuharrastajien suosituimmista kohteista eteläisessä Suomessa. Viikon ohjelmassa on kiinnostavia esitelmiä ja retkiä niin bongareille kuin aloitteleville lintu- ja luontoharrastajillekin.

Retkillä kuljemme torin rakennetusta ympäristöstä Kirkkonummen upeisiin luontokohteisiin ja lintutorneille.

Luennot vaihtelevat metsien monimuotoisuudesta lintuharrastukseen, -tutkimukseen ja lintujen suojeluun. Mukana ohjelmassa ovat myös suositut lasten linturetket, tapahtumapäivä koululaisille sekä yöllinen linturalli, jossa kierretään Kirkkonummen parhaat bongauspaikat!

Porkkalan lintuviikon järjestävät Helsingin seudun lintutieteellinen yhdistys Tringa ry ja Kirkkonummen ympäristöyhdistys KYY ry.

Lue lisää: Porkkalan lintuviikko 20.5.-26.5.