Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Lapin piiri Kittilän yhdistys

Kittilä
Navigaatio päälle/pois

Kittilän Luonto ry.

Kuva: Sirkka Alasjärvi

Periaatteena kestävä kehitys

Kittilän Luonto ry:n  toiminnan tarkoituksena on edistää luonnon- ja muun ympäristön suojelua ja hoitoa Kittilän kunnan alueella ja olla tätä harrastavien henkilöiden yhdyssiteenä. Pääperiaatteena on kestävä kehitys, eli nyky-yhteiskunta ei saa kuluttaa tulevien polvien tarvitsemia luonnonvaroja. Yleistavoitteena on terveellinen, viihtyisä, monipuolinen ja virikkeellinen ympäristö.

Toimintamuotoinamme ovat yleisötilaisuuksien järjestäminen, kannanottojen laatiminen ympäristöä koskeviin suunnitelmiin, tempausten, tapahtumien ja retkien järjestäminen.

Toimimme yhteistyössä AGNICO EAGLEN kultakaivoksen kanssa saadaksemme tietoa ja voidaksemme vaikuttaa tapahtumiin. Edustajamme on ollut mukana Kittilän kaivoksen YVA-ohjausryhmässä v:sta 2010 ja 2014 lähtien kaivoksen ohjausryhmässä.
Yhteistyöstä tietoa tästä linkistä.  http:sll.fi/kittila/yhteistyo-agnico-eaglen-kaivoksen-kanssa/

Kittilän kunnalla ei ollut omia nimikkolajeja. Yhdistyksemme tarttui asiaan  ja teki esityksen kunnan omien nimikkolajien nimeämiseksi. Valmistelimme myös asian äänestystä varten. Nimikkolajit KULLERO  – AHMA – KULTA julkistettiin kunnan 150-vuotisjuhlassa 2018. Lue lisää seuraavasta linkistä.  http://sll.fi/kittila/kittilan-nimikkolajit/

SLL Lapin piiri

Kittilän Luonto ry.

  • [email]
  • Puheenjohtaja Mikko Joensuu puh. 0400-564762

Ajankohtaista