Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pirkanmaan piiri Lempäälän ympäristönsuojeluyhdistys

Lempäälä
Navigaatio päälle/pois

Ketoapulainen jälleen haussa!

Ensi kesänä saadaan jälleen lampaita Sarapiston ketoa hoitamaan! Lysy ry on ensi kesänä mukana Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjassa, jossa Tampereen OP sponsoroi kesäduunin kahdeksi viikoksi 120 nuorelle paikallisissa yhdistyksissä.  Lysy etsii kesäksi ketoapulaista, jonka tehtävänä on mm. Sarapiston kedon lampaiden hoidossa auttaminen, kedon ja muun kasvillisuuden niittoa, kedon aidan ja muiden rakenteiden kunnostusta, tapahtumien järjestelyissä auttaminen ja ohjelman esim. lasten luontopolun järjestäminen. Työaika voi koostua yksittäisistä päivistä ja sovitaan tapauskohtaisesti.

Hakuaika on 18.4. saakka. Hakemukset sähköpostilla lysyry(at)gmail.comLampaita kedolla