Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pirkanmaan piiri Lempäälän ympäristönsuojeluyhdistys

Lempäälä
Navigaatio päälle/pois

Lempäälän ympäristön-suo­je­lu­yh­dis­tys

Lempäälän ympäristönsuojeluyhdistys ry eli LYSY on perustettu vuonna 1982. Se kuuluu Suomen luonnonsuojeluliiton Pirkanmaan piiriin. Yhdistyksen tämänhetkinen jäsenmäärä on n. 125.

Lue lisää toiminnastamme Paikallisluonto

Kuva: Antero Korhonen

Yhdessä luonnon puolesta!

Lempäälän ympäristönsuojeluyhdistyksen toiminnan tarkoituksena on edistää ja kehittää luonnon- ja ympäristön­suojelua toiminta-alueellaan. Tavoitteenamme on lähentää ihmistä ja luontoa.

Toimintamuotoinamme ovat Sarapiston kedon hoito yhteistyössä Lempäälän kunnan kanssa, tapahtumien, retkien ja tutustumiskäyntien järjestäminen sekä kannanottojen laatiminen ympäristöä koskeviin suunnitelmiin.

Suuri osa luonnonsuojelusta koostuu meidän jokaisen jokapäiväisistä arjen valinnoista – mitä ja miten kulutamme, miten liikumme jne. Luonnonsuojeluyhdistykseen kuuluminen on jo arvokas kannanotto luonnon puolesta. Sinun ei tarvitse olla luonnontieteilijä tai muu asiantuntija, riittää kun tulet rohkeasti mukaan havainnoimaan luontoa yksin tai perheen kanssa. Toivottavasti toiminnastamme löytyy sinullekin jotain, mihin kannattaa tulla mukaan. Yhdistyksen hallitus kokoontuu muutaman kerran keväällä ja syksyllä. Kokoukset ovat avoimia kaikille jäsenillemme. Tervetuloa keskustelemaan!

Voit lähettää terveisiä Lempäälän ympäristöön ja ympäristönsuojeluun liittyen sähköpostitse yhdistykselle osoitteeseen lysyry(ät)gmail.com tai Facebook-sivun kautta.

Pirkanmaan ympäristönsuojelupiiri

Lempäälän ympäristönsuojeluyhdistys ry

  • [email]
  • c/o Sirkka Pyhälä, Saarikontie 23, 37500 Lempäälä

Ajankohtaista