Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjois-Savon piiri Nilsiän yhdistys

Nilsiä
Navigaatio päälle/pois

VESIAIHEINEN NÄYTTELYMME KOTISIVUILLAMME

Suomen luonnonsuojeluliitto, SLL, on julistanut tämän vuoden veden teemavuodeksi. Nilsiän luonnonsuojeluyhdistys päätti tämän vuoksi rakentaa vesiaiheinen näyttelyn Nilsiän kirjastoon 6.-26.4.2020. Koronaepidemia perui näyttelyn.

 

Näyttelyn piti koostua kolmesta osiosta: 1) Nilsiän reitin suojeluyhdistyksen toiminnasta kertominen (PAPPILANJOKI), 2) Finnpulpin biojalostustehtashankkeen kaatuminen Kuopion Sorsasalossa (FINNPULP) ja 3) ilmastomuutokseen liittyen soiden ennallistaminen ja Hiilipörssin rooli ennallistamisessa (HIILIPÖRSSI).

Koska näyttely kirjastolla ei ainakaan tässä vaiheessa toteudu, olemme – Kari Arola ja Mauri Tiainen – työstäneet näyttelyn osioista nettiversiot ja julkaisemme tässä ne kaikki kolme  samaan aikaan. Opettavaisia hetkiä näyttelyn kanssa toivottaen.

HIILIPÖRSSI

PAPPILANJOKI

FINNPULP

Ps. Työ valmistui juuri ajoissa, sillä tänään 6.4 olisi ollut Nilsiän kirjastolla näyttelyn avajaiset.