Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjois-Savon piiri Nilsiän yhdistys

Nilsiä
Navigaatio päälle/pois

HEI­NÄ­SEI­VÄS­TAL­KOOT 14.11

Heinänseipätalkoot järjestettiin hyvin lyhyellä varoitusajalla Taattolan tilalla Vuotjärvellä. Talon vanha navetta puretaan ja navetan ylisillä oli heinäseipäitä säilössä vuosikymmenten takaa sadoittain. Talon väki teki päätöksen lahjoittaa seipäät luonnnsuojeluyhdistyksellemme. Senpä vuoksi yhdistyksen johtokunnan jäseniä oli kahtena päivänä talkoissa siirtämässä seipäitä purkupaikalta pois varastoon myöhempää myyntiä varten.

Seipäitä on nyt myynnissä kahdesssa paikkaa. Niitä löytyy kirkonkylältä  Simolasta Luskerinkuja 11:stä, p. 0505258167 ja Vuotjärveltä  Taatontie 43, p.0503286428. Seipäiden myyntitulo menee lyhentämättöminä yhdistykselle. Myyntihinta on 2 €/kpl, yli kymmenenen seipään ostoksissa sopimuksen mukaan.

Heinäseipäiden siirtotalkoot 15.11.2020
Heinäseipäitä talkooväki siirtämässä navetan ylisiltä auton peräkärryyn myöhempää myyntiä varten.

Seipäät ovat käytössä patinoituneita keskeistä maaseudun kulttuurihistoriaa edustavia käyttöesineitä, joista voi edelleen jalostaa uusiotuotteita oman mielikuvituksensa mukaan.