Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjois-Savon piiri Nilsiän yhdistys

Nilsiä
Navigaatio päälle/pois

Nilsiän yläkoulun va­lo­ku­vaus­kil­pai­lun palkinnot jaettu

Tämä on uudenlaista toimintaa NLY:n historiassa. Vuosi takaperin saimme idean järjestää nuorille suunnatun luontoaiheisen valokuvauskilpailun ja seuraavan vuoden Nilsiän Taiteiden juhlassa 27.8 kilpailu sai arvoisensa päätöksen.

Voittajat palkintonsa, yleisö helsinkiläisten taiteilijoiden – Eija Ahvon ja Tuija Rantalaisen – tarjoaman musiikkituokion nilsiän koululaiskuoron avustamana, yleisö tietoiskun yhdistyksemme kannanotosta Nilsiän reitin ennallistamiseksi vaelluskalojen vapaalle liikkumiselle ja lopuksi vielä mahdollisuuden tutustua valokuvauskilpailun kuvista rakennettuun näyttelyyn.

Tilaisuudessa oli iloinen tunnelma, sää suosi Taiteiden juhlaa ja väkeä liikehti mukavasti salissa ja salin yläparvella.

1. palkinto: Einari Toivanen – Hautova joutsen
2.palkinto: Iiris Airaksinen – Metsästyskoira
3.palkinto: Neea Parviainen – Kesäyö veneessä.

 

Tilaisuuden alkupuolella lapsikuoro yhdessä Eija Ahvon (flyykelin vieressä) ja Tuija Rantalaisen (flyykeliä soittamassa) esittivät laulun ”Villi, vapaa vesitie”.

Virastotalolta valokuvanäyttely siirtyi sunnuntaina 30.8 Nilsiän kirjastoon, jossa valokuvat on esillä yleisön nähtävänä viikon ajan sunnuntaihin 5.9 saakka. Näyttely löytyy kirjaston musiikkiosastolta. TERVETULOA!

Valokuvanäyttely oli esillä Nilsiän kirjastossa 30.8-5.9.