Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjois-Savon piiri Nilsiän yhdistys

Nilsiä
Navigaatio päälle/pois

SIENINÄYTTELY NILSIÄN VIRASTOTALOLLA

Vuotuisiin tapahtumiimme kuuluu kaikille sienistä kiinnostuneille pidettävä sieninäyttely. Tänä vuonna näyttely pidettiin la 4.9 klo 10-13 Nilsiän virastotalolla. Näyttelyn toteutuksesta vastasi etupäässä Soili Kuusela, jolla on hyvä sienilajituntemus. Muutamat innokkaimmat johtukuntamme jäsenet kävivät edellisenä päivänä keräämässä sieniä, jotka sitten asetettiin siististi pahvilautasille ja lautasten reunaan kiinnitettiin nimilaput ja sienen käyttöominaisuudet. Näyttelyyn kävi tutustumassa kolmen tunnin aikana parikymmentä sienistä kiinnostunutta. Näyttely tarjosi hyvän mahdollisuuden käydä keskustelua niin näytillä olevista sienistä kuin vaihtaa kokemuksia syksyn sienisadosta ja retkistä,

Sieninäyttely koko laajuudessaan. Erilaisia sienilajeja oli nimettynä yli 60.
Sieninäyttelyyn kävi tutustumassa parikymmentä asiasta kiinnostunutta. Kuvan oikeassa laidassa Soili Kuusela, yhdistyksemme sieniekspertti.