Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjois-Savon piiri Nilsiän yhdistys

Nilsiä
Navigaatio päälle/pois

Uusia toimintamuotoja ideoimassa

Piirisihteeriltämme Juha Aholalta tuli tammikuussa toive, voitaisiinko Nilsiässä järjestää vapaamuototinen palaverointi, jossa hän kertoisi terveisiä SLL:n taholta ja myös luonnonsuojelupiirin kuulumisia ja sen jälkeen keskustella  yhdistyksemme  tulevan vuoden toiminnasta ja sen kehittämisestä.

Maanantaina 14.2 sellainen tilaisuus sitten toteutuikin, kun kokoonnuimme ravintola Pölliin ystävänpäivänä. Lähes koko johtokunta yhtä jäsentä lukuunottamatta saapui paikalle ja alkuesittelyn jälkeen pääsimmekin asioiden kimppuun. Puhetta riitti ja kahvia rupattelun lomassa juoden pari tuntua hurahti aivan huomaamatta. Tilaisuuden lopussa totesimme yksimielisesti, että olipa mukava tavata ja syntyi ajatus tavata samalla tavalla vuoden kuluttua.

Tilaisuudesta laadittiin muistio, joka on sijoitettu otsikon ”Toimintaa vuoden 2022 aikana” alle ja löytyy kotisivuiltamme klikkaamalla TÄSTÄ.

Johtokunta vapaamuotoisessa palaverissa ravintola Pöllissä 14.2.2022. Vasemmalla piirisihteeri Juha Ahola.