Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pirkanmaan piiri Pirkkalan yhdistys

Pirkkala
Navigaatio päälle/pois

Pirkkalan ympäristö-yhdistys

Pirkkalan ympäristöyhdistys ry on perustettu vuonna 1980. Se kuuluu Pirkanmaan ympäristönsuojelupiirin ja siten samalla myös Suomen luonnonsuojeluliittoon. Yhdistyksen tämänhetkinen jäsenmäärä on n. 100

Lue lisää toiminnastamme Paikallisluonto

Kuva: Veikko Hahmo

Periaatteena kestävä kehitys

Pirkkalan ympäristöyhdistyksen toiminnan tarkoituksena on edistää luonnon- ja ympäristön suojelua ja hoitoa Pirkkalan kunnan alueella ja olla tätä harrastavien henkilöiden yhdyssiteenä. Pääperiaatteena on kestävä kehitys, eli nyky-yhteiskunta ei saa kuluttaa tulevien polvien tarvitsemia luonnonvaroja. Yleistavoitteena on terveellinen, viihtyisä, monipuolinen ja virikkeellinen ympäristö.

Toimintamuotoinamme ovat lausuntojen laatiminen ympäristöä koskeviin suunnitelmiin, tempausten, tapahtumien, retkien ja tutustumiskäyntien järjestäminen sekä luonnon monimuotoisuuden ja kuntalaisten luontoliikunnan tukeminen. Kuntamme lähes kaikkien luontopolkujen varrelta löytyy pönttöjämme, joissa lukee PYY. Huollamme myös nämä pöntöt vuosittain.

Voit lähettää luontohavaintoja ym. kommentteja Pirkkalan ympäristöön ja ympäristönsuojeluun liittyen sähköpostitse yhdistykselle osoitteeseen pirkkalanymparistoyhdistys@gmail.com tai facebook-sivumme kautta. Jos olet kiinnostunut osallistumaan talkoisiin tai retkiimme, ota yhteyttä joko sähköpostilla tai soittamalla 0400 630275 / Veikko Hahmo.

Pirkanmaan ympäristönsuojelupiiri

Pirkkalan ympäristöyhdistys ry

  • [email]
  • 0400 630275
  • Hermannintie 33, 33960 Pirkkala