Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Riihimäen yhdistys

Riihimäki
Navigaatio päälle/pois

Kuvia Rakas Riksu -tapahtumasta

Riihimäen seudun luonnonsuojeluyhdistyksen teltalla oli paljon mukavia kohtaamisia ja mielenkiintoista keskustelua. Puheenjohtaja Anne Laine esitteli lainapapanoitaan ja retkivastaava Mikko Kalliokoski aamulla keräämiään yleisimpiä ruokasieniä. (kuva: Cristian Laevuo)
Leikkimielinen papana-arvuuttelu, jossa palkintona Luontokaupan liito-oravapehmolelu. (kuva: Cristian Laevuo)
Papanat herättivät kiinnostusta! (kuva: Harri Heinonen)
Varapuheenjohtaja Tarja Heikkonen (vas.) ja sihteeri Harri Heinonen (oik.). Taustalla viestintävastaava Cristian Laevuo. Tarja oli tuonut maistiaisiksi juolukoita ja Harri omenoita. (kuva: Anne Laine)
Riksu on rikkautta! #rakasriksu (kuva: Cristian Laevuo)