Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Riihimäen yhdistys

Riihimäki
Navigaatio päälle/pois

Karttailta Voimalassa

Torstaina 15.10.2020 Riihimäen Voimalassa, Mikko Kalliokosken johdolla järjestetyssä Karttaillassa oli kymmenisen lähiretkeilystä kiinnostunutta kuntalaista. Pari tuntisen aikana käytiin läpi lähialueiden luontokohteita, polkuja, sieni- ja marjapaikkoja. Samalla julkaistiin suunnitelma tehdä yliyön patikkaretki lähialueen luontokohteeseen. Tästä myöhemmin tarkempaa infoa.

Maailman tilanteesta huolimatta tai ehkä juuri sen vuoksi ihmiset ovat löytäneet lähellä olevat luontokohteet uudelleen. Tässä kartan lukutaito on suureksi eduksi. On turvallista ja mukavaa lähteä luontoon, kun kartalta osaa paikallistaa itsensä lisäksi hyväkulkuiset polut ja löytää vaikka laavupaikan.

Lämmin kiitos kaikille osallistujille!