Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Lapin piiri Rovaniemen yhdistys

Rovaniemi
Navigaatio päälle/pois

Rovaniemen yhdistys

Suomen luonnonsuojeluliitto Rovaniemi on perustettu vuonna 1979. Toimintamme tarkoituksena on puolustaa lappilaista luontoa. Yhdistyksessä on noin 400 jäsentä.

Tule mukaan ja toimi Vapaa Kemijoki

Kuva: Eeva Järvi-Laturi

Säilytetään Ounasvaara kaupunkimetsänä ja Kemijoki vapaana

 

SLL Rovaniemen toiminnan tarkoituksena on edistää luonnon- ja muun ympäristön suojelua ja hoitoa Rovaniemen kaupungin ja Ranuan kunnan alueilla sekä olla luonnosuojelusta kiinnostuneiden henkilöiden yhdyssiteenä.

Toimintamuotoinamme ovat yleisötilaisuuksien järjestäminen, kannanottojen laatiminen ympäristöä koskeviin suunnitelmiin, retkien ja tutustumiskäyntien järjestäminen.

Vuodet 2020 ja 2021 ovat Suomen luonnonsuojeluliiton vesiteemavuosia.  Tämä tulee näkymään yhdistyksen retkillä, tapahtumissa ja näyttelyissä.

Haluatko tukea toimintaamme? Lahjoita SLL Lapin piirin tilille FI05 5640 0220 1825 42 ja kirjoita viestikenttään ”Rovaniemi”. Näin varat ohjautuvat rovaniemeläiseen luonnonsuojelutyöhön! Kiitos jo etukäteen! Poliisin rahankeräyslupa RA/2021/418.

 

 

Suomen luonnonsuojeluliitto Lapin piiri ry.

Suomen luonnonsuojeluliitto Rovaniemi ry

  • [email]
  • Sari Hänninen, puheenjohtaja, 040 873 7986
  • c/o SLL Lapin piiri ry., Rovakatu 23
    96100 Rovaniemi

Ajankohtaista

Kasviretki Sieriniemeen

Suomen luonnonsuojeluliiton Rovaniemen paikallisyhdistys järjestää Yhteispohjoismaisena luonnonkukkien päivänä sunnuntaina 20.6. klo 11-12.30 kasviretken kiistellylle Sierilän voimalitoksen hankealueelle. Retkellä on oppaina Päivi Lundvall ja Sari Hänninen.

Lue lisää

SLL Rovaniemi huolestui laaksoarhohavaintojen puutteesta

Sierilän voimalaitoksen rakentamisen valmistelu on edennyt asemakaavan laadintaan. Asemakaavan valmisteluvaiheen aineistosta sai kertoa mielipiteensä tammikuussa. Seuraavaksi asia on esillä Rovaniemen kaupungin elinvoimalautakunnassa ja kaupunginhallituksessa ennenkuin asemakaavaa…

Lue lisää