Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Satakunnan piiri

Satakunta
Navigaatio päälle/pois

Satakunnan piirin metsäretket ­Suomen luonnon päivänä

Tapiolanvainio
Tapiolanvainion suojelumetsä. Kuva: Niina Uusi-Seppä

Satakunnan piiri juhlista Suomen luonnonsuojeluliiton 80-vuotisjuhlaa järjestämällä Suomen luonnon päivänä kaksi metsäretkeä suojeltuihin metsiin Porin Noormarkkuun ja Rauman Sorkkaan

Satakunnan piirin Suomen luonnon päivän metsäretki Tapiolan suojelumetsään, Porin Noormarkun Poosjärvelle järjestetään la 25.8.2018. Saapuminen omilla kyydeillä ja lähtö klo 9.00 os. Itälahdentie 10: Noormarkusta Parkanon suuntaan 4 km, ja vasemmalle Itälahdentietä 100 m vanhan Parkanontien risteykseen, mihin saa henkilöautoja parkkiin. Oppaana toimii Raimo Hakila ja retken kesto on noin 2 tuntia. Säänmukainen varustus ja omat eväät. Maasto on helppokulkuinen. Lisätiedot: satakunta@sll.fi tai Raimo: p. 040 5353987

Satakunnan luonnonsuojelupiirin Suomen luonnon päivän metsäretki Rauman Sorkassa sijaitsevaan Arkinmäen suojelumetsään järjestetään lauantaina 25.8.2018. Lähtö kimppakyydein Rauman Latumajan reitin Pyynpäänkadun parkkipaikalta klo 9.00.  Oppaana toimii Esa Hankonen ja retken kesto on noin 1,5 tuntia. Säänmukainen varustus ja omat eväät. Maasto on vaihtelevaa, mutta pääosin helppokulkuista. Lisätiedot: satakunta@sll.fi tai Esa: p. 0505177147.

Suomen luonnonsuojeluliitto täyttää tänä vuonna 80 vuotta. Maan suurin ympäristöjärjestö juhlistaa taivaltaan kansanjuhlalla Turun Ruissalossa, jonka se on valinnut yhdeksi Suomen sadasta uhatusta luontohelmestä. Suomen luonnonsuojeluliitto on kaikille avoin kansalaisjärjestö, jonka jäseneksi jokainen on tervetullut!

Suomen luonnon päivää vietetään nyt kuudetta kertaa. Suomessa jokainen päivä on luonnon päivä, mutta juhlistamme luontoamme aina elokuun viimeisenä lauantaina! Itsenäisyyden juhlavuonna 2018 Suomi liputti ensimmäisenä maana maailmassa luonnolle. Tänä vuonnakin sisäministeriö suosittaa yleistä liputusta luonnollemme Suomen luonnon päivänä.