Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Satakunnan piiri

Satakunta
Navigaatio päälle/pois

Porissa marssitaan ilmaston puolesta perjantaina

Kansainvälistä ilmastolakkoa vietetään perjantaina 27.9. Useat järjestöt Porissa haluavat antaa tukensa kunnianhimoiselle ilmastopolitiikalle ja ilmastolakkoileville nuorille järjestämällä mielenosoituksen.

Ilmastomarssi lähtee liikkeelle Raatihuoneenpuistosta klo 13 ja päätyy torin Satakieli-lavalle, jossa järjestetään ohjelmaa. Lavalla on myös mahdollisuus tarttua mikkiin ja kertoa huolensa, toiveensa ja ratkaisunsa ilmastonmuutoksen pysäyttämiseksi.

Haluamme tukea tulevaisuudesta huolissaan olevia nuoria ja vaadimme, että Suomi toteuttaa aikeensa olla maailman ensimmäinen fossiilivapaa hyvinvointivaltio, kertoo Luonnonsuojeluliiton Satakunnan piirin puheenjohtaja Kari Ylikoski.

Ilmastomarssin Porissa järjestävät Luonnonsuojeluliitto Satakunta & Porin yhdistys, Satakunnan Rauhanpuolustajat ry, Porin seudun Maan ystävät ry, Satakunnan Vihreät, Unicef Porissa, Porin Vasemmisto, SDP Pori, Satakunnan Vasemmistonuoret, Oikeutta Eläimille Pori, PoPo Porin polkupyöräilijät ry, SPR Satakunta, Satakunnan Kokoomusnuoret, SKP Satakunta, Satakunnan Keskustanuoret ja Satakunnan JHL.