Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pirkanmaan piiri Tampereen yhdistys

Tampere
Navigaatio päälle/pois

Yhdistyksen toiminnasta vastaa syyskokouksessa valittava hallitus. Toiminnan suunnittelussa otetaan huomioon jäsenten toivomuksia. Toimintaa järjestetään taloudellisten, tiedollisten ja ajallisten voimavarojen mukaan.

  • Sähköposti: sll.tampere (ät) gmail.com
  • Puhelinnumero: 0417neljä62424 (ei aina tavoitettavissa)

Ota ensisijaisesti yhteyttä sähköpostilla, sillä yhdistyksemme hallituksen jäsenet ovat vapaaehtoisia, jotka muun elämän ohella pyörittävät yhdistystä. Yhdistyksellä ei ole käyntiosoitetta, mutta meidät tavoittaa tarvittaessa myös kirjeitse laittamalla vastaanottajaksi Suomen luonnonsuojeluliiton Tampereen yhdistys ry, Peltokatu 31, 33100 Tampere, c/o Suomen Vuokravarastot (Huom. Yhdistys on vuokrannut varastotilaa kyseiseltä yritykseltä, muutoin sillä ei sidosta yhdistykseemme)

Huom! Vaikka yhdistyksemme on joskus aikaisemmin toiminut nimellä Tampereen ympäristönsuojeluyhdistys, niin emme ole toimineet enää vuosiin. Nykyään kyseinen nimi on toisen itsenäisen yhdistyksen käytössä. Joten tarkistathan ennen yhteydenottoasi, että asiasi koskee oikeaa yhdistystä.

Eläinsuojeluasiat

Eläinsuojeluasioissa (esim. löydetty apua tarvitseva eläin) kannattaa olla yhteydessä Pirkanmaan eläinsuojeluyhdistykseen Pesuun tai toimia heidän nettisivuillaan kerrottujen ohjeiden mukaan.

Sähköpostilistat

Tapahtumiimme osallistuminen ei edellytä jäsenyyttä yhdistyksessä ja toimintamme on pääsääntöisesti ilmaista ihan kaikille. Tule mukaan!

Lue lisää