Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Vantaan yhdistys

Vantaa
Navigaatio päälle/pois

Tulossa olevaa toimintaa

Pähkinänakkeli yhdistyksen ruokinnalla. Kuva: Petri Hirva
Pähkinänakkeli yhdistyksen ruokinnalla. Kuva: Petri Hirva

Tässä lyhyt katsaus yhdistyksen tulossa olevaan syksyn ja talven toimintaan ja tapahtumiin:

Lintujen kovasti odottama talviruokinta ei ole vielä alkanut, mutta alkaa toki sitten, kun sen aika on! Yhdistyksen ylläpitämä lintujen talviruokintapaikka on Pappilan puistossa Pyhän Laurin kirkon tuntumassa. Ruokinnalla järjestetään opastuksia muutaman kerran talven aikana: ajat ilmoitetaan tapahtumissa heti niiden selvittyä. Keväällä, todennäköisesti huhtikuussa, on tarkoitus järjestää jälleen suosittu pönttötalkootapahtuma.

Yhdistyksen perinteiset luontokoulusunnuntait jatkuvat tuttuun tapaan! Vuoden viimeinen Koko perheen luontokoulusunnuntai järjestetään ensimmäisenä adventtina 28.11. ja silloin pohditaan lahjoihin liittyviä asioita. Keväällä 2022 on tiedossa ainakin kaksi luontokoulusunnuntai-tapahtumaa, 30.1. ja 27.3.

Esitelmät Tikkurilan kirjastossakin ovat jatkumassa: maanantaina 29.11. kerrotaan mehiläishoidosta! Mistä haluaisit kuulla keväällä? Voit esittää ehdotuksia aiheiksi, vantaa(a)sll.fi.

Yhdistyksen vuosikokous järjestetään to 17.2.2022. Vuosikokous on erittäin hyvä tilaisuus tulla kertomaan siitä, millaista toimintaa toivoisit yhdistyksesi järjestävän, koska silloin muotoilemme tulevan vuoden toimintasuunnitelmaa. Vuosikokouksessa pääset myös tutustumaan yhdistyksen aktiivisiin toimijoihin.

Eikä sovi unohtaa jäseniltaa, joka järjestetään jo ke 10.11. Jäseniltakutsu lähetetään jäsenten sähköpostiin, joten pidäthän yhteystietosi jäsenrekisterissä ajantasalla!