Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Vantaan yhdistys

Vantaa
Navigaatio päälle/pois

Tiedote jäsenille

Arvoisa jäsen, tahtoisimme tavoittaa sinut!

Yhdistyksemme viestii jäsenilleen luonnonvarojen säästämiseksi sähköpostitse, joten toivomme, että huolehdit siitä, että jäsenrekisteristä löytyy sähköpostiosoitteesi ja että se on ajantasalla. Jos et ole saanut jäsenkirjettä tai muita tiedotteitamme sähköpostiisi, se tarkoittaa sitä, että jäsenrekisterissä on joko väärä osoite tai ei osoitetta ollenkaan.

Sähköpostia ei tule paljon: Jäsenkirje lähetetään neljä kertaa vuodessa, minkä lisäksi lähetetään vuosikokouskutsu ja kutsu vuosittaiseen jäseniltaan. Näiden lisäksi saatetaan lähettää yksi tai kaksi puheenjohtajan kirjettä, mikäli jokin ajankohtainen asia sitä vaatii. Yhdistys ei lähetä mainospostia vaan pelkästään jäsenyyteen liittyviä viestejä.

Huomaathan, että sähköpostin käyttäminen ei vaadi omien laitteiden hankkimista: esimerkiksi kirjastoissa voi käydä lukemassa ja kirjoittamassa sähköposteja. Jos sinulla ei siis ole käytössäsi tietokonetta, tablettia tai älypuhelinta, ei sellaista tarvitse hankkia, vaan voit käydä luomassa itsellesi sähköpostitilin kirjaston koneella, missä voit sitten myös käydä silloin tällöin sähköpostisi lukemassa.

Jäsenetuihin kuuluvat jäsenkirjeet saadaksesi ilmoitathan siis mitä pikimmin toimivan sähköpostiosoitteesi jäsenrekisterille osoitteeseen jasenasiat@sll.fi.

Kun sähköpostiosoitteesi on jäsenrekisterissä, voit sen jälkeen tarkistaa jäsentietosi myös itse menemällä osoitteeseen https://rekisteri.sll.fi/jasentiedot/. Sähköposti on myös helpoin tapa tavoittaa meidät, jos haluat kysyä jotakin Vantaan luontoon liittyvää, kertoa Vantaan luonnon säilymiseen liittyvistä huolistasi tai vaikka ehdottaa jotakin tapahtumaa järjestettäväksi.

Kutsu vuoden 2021 jäseniltaan (joka pidetään keskiviikkona 10.11.) on jo lähetetty. Tiedustelut jäseniltaa koskien osoitteeseen vantaa@sll.fi.

Seuraava jäsenkirje lähetetään 1.12.2021. Toivottavasti se tavoittaa myös sinut!