Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Etelä-Hämeen piiri

Etelä-Häme
Navigaatio päälle/pois

Etelä-Hämeen Luonnonsuojelija 2022 on ilmestynyt

Etelä-Hämeen luonnonsuojelupiirin jäsenliite vuodelle 2022 on ilmestynyt ja postitettu Luonnonsuojelija-lehden välissä kaikille jäsenillemme – ja kaikille muillekin Suomen luonnonsuojeluliiton jäsenille. Lehtemme levikki siis kasvoi painossa sattuneen vahingon vuoksi 20-kertaiseksi!

Lehden jutuissa parrasvaloihin pääsevät Etelä-Hämeen luonnon erityiset helmet, lehdot ja lähteiköt. Lisäksi perehdytään perhoslajistossa tapahtuneisiin muutoksiin 1970-luvulta nykypäivään ja tunnelmoidaan lasten luontotapahtumaa Janakkalassa.

Lehden sähköisen näköisversion pääset lukemaan täältä: Etelä-Hämeen Luonnonsuojelija

Mukavia lukuhetkiä lehden parissa!