Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Etelä-Hämeen piiri

Etelä-Häme
Navigaatio päälle/pois

Etelä-Hämeen luon­non­suo­je­lu­pii­ri

Etelä-Hämeessä vaalitaan hämäläistä luontoa.

Paikallisyhdistykset Yhdistysnetti toimijoille

Kuva: Petri Hirva

Periaatteena kestävä kehitys

Etelä-Hämeen luonnonsuojelupiiri on yksi Suomen luonnonsuojeluliiton 15 alueellisesta jäsenjärjestöstä. Toiminta-alueemme sijaitsee Etelä-Hämeen luonnontieteellisen maakunnan eteläosassa Kanta- ja Päijät-Hämeessä. Piiri on perustettu 7.11.1976, ja nykyisin siihen kuuluu kymmenen paikallista luonnonsuojeluyhdistystä Hartolasta Ypäjälle, Somerolta Nastolaan.

Etelä-Hämeen luonnonsuojelupiiri toimii monimuotoisen luonnon ja puhtaan elinkelpoisen ympäristön puolesta. Piirin edistää luonnon- ja ympäristönsuojelua Etelä-Hämeen alueella. Kokoamme yhteen aktiivisia toimijoita, vapaaehtoisia sekä tuemme paikallisyhdistysten toimintaa mm. järjestämällä yhdessä retkiä ja tapahtumia. Vaalimme hämäläistä luontoa – tule mukaan toimimaan.

Etelä-Hämeen luonnonsuojelupiirin Facebook löytyy täältä.

Etelä-Hämeen luonnon­suojelu­piiri

  • [email]
  • 050 576 8953
  • Hämeentie 2 A 6 b, 13200 Hämeenlinna

Ajankohtaista

Etelä-Hämeen Luonnonsuojelija 2022 on ilmestynyt

Etelä-Hämeen luonnonsuojelupiirin jäsenliite vuodelle 2022 on ilmestynyt ja postitettu Luonnonsuojelija-lehden välissä kaikille jäsenillemme – ja kaikille muillekin Suomen luonnonsuojeluliiton jäsenille. Lehtemme levikki siis kasvoi painossa sattuneen vahingon vuoksi 20-kertaiseksi!

Lue lisää

Syyskokous 27.11.2021

Etelä-Hämeen luonnonsuojelupiirin syyskokous pidettiin Lahdessa 27.11. Ennen kokousta kuultiin Liisa Toopakan esitys ajankohtaisista Euroopan unionin ilmasto- ja metsästrategioista.

Lue lisää

Luonnnonsuojelupiirit vetoavat Evon tiedekansallispuiston puolesta

Etelä-Hämeen luonnonsuojelupiiri ja Luonnonsuojeluliiton Pirkanmaan piiri vetosivat yhdessä kansanedustajiin Evon tiedekansallispuiston perustamiseksi. Lisäksi piirit esittivät ympäristöministeriölle kantansa metsästyksestä tulevan kansallispuiston alueella. Etelä-Hämeen piiri vetosi myös paikallisiin kuntapäättäjiin.

Lue lisää