Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Helsingin yhdistys

Helsinki
Navigaatio päälle/pois

Koronavirus siirtää tapahtumia

Koronaviruksen leviämisen hidastamiseksi yli kymmenen hengen julkiset kokoontumiset on kielletty. Helsingin luonnonsuojeluyhdistys noudattaa viranomaisten antamia ohjeita ja suosituksia ja peruu siksi keväälle suunniteltuja tapahtumia. Lisäksi hallituksen ja toimintaryhmien kokoukset järjestetään toistaiseksi etänä. Ainakin seuraavat tapahtumat on tältä keväältä peruutettu:

– Vierailu John Nurmisen säätiön merimuseoon 23.3.

– Pääsiäistulet Talosaaren Torpalla 11.4.

– Bussiretki Lemminkäisen Temppeliin ja Sibbesborgin muinaislinnaan 18.4.

– Markus Varesvuon kuvaesitys 22.4. (kevätkokouksesta tiedotetaan myöhemmin erikseen)

– Luontoviikonloppu Uutelan kämpällä Meriharjussa 25-26.4.

Pyrimme järjestämään vastaavia tapahtumia myöhemmin tänä vuonna tilanteen salliessa. Kevään muiden tapahtumien osalta seuraamme tilanteen kehittymistä sekä viranomaisten antamia ohjeita ja suosituksia ja päätämme järjestämisestä myöhemmin.

Kannustamme tilanteesta huolimatta kaikkia nauttimaan keväästä ja lähiluonnosta – sitä ei ole suljettu!