Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Helsingin yhdistys

Helsinki
Navigaatio päälle/pois

Kiinnostaako kirjoittaminen, kuvaaminen, some? Helsyn viestintäryhmässä voit kiinnostuksesi mukaan esimerkiksi avustaa Helsyviestin kokoamisessa, valokuvata tai piirtää kuvapankkiin ja sosiaalisen median kanaviimme, kirjoittaa tekstejä Helsyblogiin tai Kotimetsät-sivustollemme, ideoida jäsen- ja varainhankintaa ja osallistua Helsyn esittelyyn tapahtumissa. Vai olisiko sinulla jokin aivan uusi idea, jolla luonnonsuojelutyöstä voisi viestiä ja lisätä helsinkiläisten tietoisuutta kotikaupunkinsa arvokkaasta luonnosta ja sen suojelusta?

Ryhmässämme toimii sekä viestinnän ammattilaisia että siitä muuten kiinnostuneita luonnonsuojelijoita. Sinun ei tarvitse olla ammattilainen osallistuaksesi toimintaan: jokainen antaa oman panoksensa kiinnostuksensa, osaamisensa ja resurssiensa mukaisesti.

Kokoonnumme ajoittain joko etänä Google Meetin kautta tai sovitussa tapaamispaikassa. Kokousten välissä pallottelemme ajatuksia sähköpostitse.

Mikäli viestintä olisi sinun juttusi toimia luonnon puolesta, ole yhteydessä Helsyn järjestösihteeriin. Hän ja viestintäryhmän vetäjä auttavat sinut alkuun!

Päivitetty 9.8.2022

Helsy Vallilan kirjastossa Luonto lainassa -viikolla vuonna 2020.
Kuva: Sanna Ahokas

Mitä teemme

Helsingin luonnonsuojeluyhdistyksen toimintaryhmissä pääset vaikuttamaan kaupungin tulevaisuuteen, suojelemaan lähiluontoa, järjestämään…

Lue lisää

Kaava- ja metsäryhmä

Vieraslajiryhmä

Retkiryhmä

Kiinnostavatko retket ja tapahtumat? Tutustu retkiryhmän toimintaan!

Lue lisää

Lukupiiri

Lepakkokerho

HUOM! Kerhon toiminta on toistaiseksi tauolla. Jos olet kiinnostunut herättelemään toimintaa horroksesta ja avustamaan vaikkapa retkijärjestelyissä lepakkokerhon aktiivina, ole yhteydessä Helsyyn!

Lue lisää

Hankkeet

Helsingin luonnonsuojeluyhdistys on mukana luonnonsuojelua edistävissä hankkeissa.

Lue lisää