Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Helsingin yhdistys

Helsinki
Navigaatio päälle/pois

Kiinnostavatko retket ja tapahtumat? Tutustu retkiryhmän toimintaan!

Kuva: Anna Nyman

Helsingin luonnonsuojeluyhdistys on tunnettu ja asiantunteva retkijärjestäjä. Retkillämme pääset tutustumaan kokeneiden oppaiden kanssa Helsingin ja lähikuntien luontokohteisiin. Helsy järjestää vuosittain kymmeniä retkiä lähiluontoon ja kauemmaksi. Jos haluat mukaan suunnittelemaan ja toteuttamaan retkiä, retkiryhmä on oikea paikka sinulle. Retkiryhmä kokoontuu noin kerran kuussa suunnittelemaan tulevia tapahtumia, yleensä etäyhteydellä. Ole yhteydessä järjestösihteeriimme ja tule mukaan suunnittelemaan Helsyn lukuisia retkiä ja tapahtumia erilaisiin kohteisiin Helsingissä ja kauempana!

Helsyn Luonnonkukkienpäivän retki Malmin lentokentälle 19.6.2016. Kuva: Arja Kärkkäinen/SLL

Katso Helsyn tulevat retket tästä.

Katso Uudenmaan piirin alueen retket tästä.

Päivitetty 9.8.2022

Mitä teemme

Helsingin luonnonsuojeluyhdistyksen toimintaryhmissä pääset vaikuttamaan kaupungin tulevaisuuteen, suojelemaan lähiluontoa, järjestämään…

Lue lisää

Kaava- ja metsäryhmä

Vieraslajiryhmä

Viestintäryhmä

Kiinnostaako kirjoittaminen, kuvaaminen, some? Helsyn viestintäryhmässä voit kiinnostuksesi mukaan esimerkiksi avustaa Helsyviestin kokoamisessa, valokuvata tai piirtää kuvapankkiin ja sosiaalisen median kanaviimme, kirjoittaa tekstejä Helsyblogiin tai Kotimetsät-sivustollemme, ideoida jäsen- ja varainhankintaa ja osallistua Helsyn esittelyyn tapahtumissa. Vai olisiko sinulla jokin aivan uusi idea, jolla luonnonsuojelutyöstä voisi viestiä ja lisätä helsinkiläisten tietoisuutta kotikaupunkinsa arvokkaasta luonnosta ja sen suojelusta?

Lue lisää

Lukupiiri

Lepakkokerho

HUOM! Kerhon toiminta on toistaiseksi tauolla. Jos olet kiinnostunut herättelemään toimintaa horroksesta ja avustamaan vaikkapa retkijärjestelyissä lepakkokerhon aktiivina, ole yhteydessä Helsyyn!

Lue lisää

Hankkeet

Helsingin luonnonsuojeluyhdistys on mukana luonnonsuojelua edistävissä hankkeissa.

Lue lisää