Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Helsingin yhdistys

Helsinki
Navigaatio päälle/pois

Helsy 50 vuotta -lehti ilmestyi toukokuussa

Toukokuussa Helsingin luonnonsuojeluyhdistys julkaisi Helsyn 50-vuotista taivalta juhlistavan Helsingin luonnon puolesta – Helsy 50 vuotta -lehden. Lehti jaettiin jäsenille toukokuun Luonnonsuojelijan välissä, mutta nyt juhlajulkaisu on vihdoin luettavissa myös sähköisenä.

Voit lukea Helsingin luonnon puolesta – Helsy 50 vuotta -lehteä:

Helsy 50 vuotta -lehdessä kurkataan menneeseen, mutta käsitellään myös päivän polttavia luontoaiheita. Lehdessä on asiaa muun muassa siitä, kuinka hyvin Helsinki pärjää muille pohjoismaiden pääkaupungeille ilmastoasioissa. Luonnollisesti myös Östersundomin kaavoituskiistassa saatu voitto on tapetilla. Lisäksi lehdessä esitellään Helsyn aktiivisia jäseniä ja jututetaan toimittaja-luontokuvaaja Kimmo Ohtosta.