Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Hyvinkään yhdistys

Hyvinkää
Navigaatio päälle/pois

Ke­vät­ko­kous­kut­su

Hyvinkään ympäristönsuojeluyhdistys järjestää osana LuMo – Niittyjä Hyvinkäälle – hanketta verkkoluennon torstaina 15.4. klo 18. Aiheena kedot ja niityt luonnonmonimuotoisuuden lisääjinä, vetäjänä maisema-ja ympäristöasiantuntija Auli Hirvonen Etelä-Suomen Maa- ja kotitalousnaisista. 

Hyvinkään ympäristönsuojeluyhdistyksen kevätkokous on luennon jälkeen noin klo 19.15 alkaen. Kevätkokouksessa mm. lisää LuMo – hankkeesta. 

Sekä luento että kevätkokous järjestetään vallitsevan koronatilanteen johdosta Teams-verkkoympäristössä. Linkki luentoon julkaistaan nettisivuillamme staging.sll.fi/hyvinkaa ja Hyysyn facebookissa. Linkki luennon jälkeiseen kokoukseen lähetetään jäsenille, jotka ovat ilmoittautuneet etukäteen sähköpostilla osoitteeseen hyvinkaa@sll.fi.

Aihe: LuMo -Niittyjä Hyvinkäälle -luento, Hyvinkään ympäristönsuojeluyhdistys
Aika: 15.4.2021 18.00.00

Liity tietokoneellasi tai mobiilisovelluksella
Liity kokoukseen napsauttamalla tätä