Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Hyvinkään yhdistys

Hyvinkää
Navigaatio päälle/pois

Hyvinkään ympäristönsuojeluyhdistys (Hyysy) seuraa aktiivisesti Hyvinkään alueen ja lähiympäristön rakennetun sekä luonnonympäristön tilaa sekä toimii yhteistyössä päätöksentekijöiden ja eri järjestöjen kanssa positiivisessa hengessä. Yhdistys ottaa myös aktiivisesti kantaa kaavoitukseen sekä antaa asiantuntija-apua kaupunkilaisille.

Lisäksi yhdistys järjestää erilaisia yleisötilaisuuksia, näyttelyitä, tapahtumia ja retkiä sekä osallistuu muiden tahojen järjestämiin tilaisuuksiin tai tapahtumiin resurssiensa puitteissa. Myös yhdistyksen kasvikerho Rentukka järjestää retkiä.

Ympäristönsuojeluyhdistys järjestää myös jättipalsamin hävitystalkoita sekä osallistuu kaupungin järjestämiin vastaaviin talkoisiin jos mahdollista.

Yhdistyksen toimintaa eri talkoo- ja tapahtumatilaisuuksissa rajoittaa tietenkin aktiivisten yhdistyslaisten määrä, toimimmehan vapaaehtoispohjalta!

Tule mukaan porukkaan 🙂

 

 

Lausunnot ja kannanotot

Hyvinkään ympäristönsuojeluyhdistys seuraa tarkasti Vantaanjoen tilaa. Kevättulvien ja runsaiden sateiden aikana jätevesiä juoksutetaan…

Lue lisää

Retket

Hyvinkään ympäristönsuojeluyhdistyksen retket ja tapahtumat löydät tapahtumakalenteristamme.

Lue lisää