Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Itä-Uudenmaan yhdistys

Itä-Uusimaa
Navigaatio päälle/pois

Itä-Uudenmaan luonnon- ja ym­pä­ris­tön­suo­je­lu­yh­dis­tys

Itä-Uudenmaan luonnon- ja ympäristönsuojeluyhdistys (IULY) järjestää toimintaa luonnossa ja edistää luonnonsuojelua Itä-Uudellamaalla. Kuulumme Suomen luonnonsuojeluliittoon ja olemme Uudenmaan luonnonsuojelupiirin paikallisyhdistys. Yhdistykseen kannattaa ottaa yhteyttä ajankohtaisissa luonnonsuojeluasioissa.

Lue lisää toiminnastamme Paikallisluonto

Kuva: Lassi Leinonen

Itä-Uusimaan luonnon parhaaksi

Itä-Uudenmaan Luonnon- ja ympäristönsuojeluyhdistys – Östra-Nylands natur- och miljövårdsförening on Suomen luonnonsuojeluliiton paikallisyhdistys, jonka toimialueena on Itä-Uudenmaan ja Orimattilan alue.

Yhdistyksen tarkoituksena on edistää toiminta-alueellaan luonnon- ja ympäristönsuojelua. Lisäksi tarkoituksena on rakennusperinnön suojelu ja vaaliminen. Järjestämme retkiä, tapahtumia ja yleisötilaisuuksia, joihin ovat tervetulleita kaikki, eivät vain yhdistyksen jäsenet.

Tavoitteemme on lisätä luontoharrastusta ja lähiluonnon tuntemusta, asumisviihtyvyyttä ja ympäristön säilymistä. Seuraamme kaupunkisuunnittelua ja otamme kantaa tarvittaessa.

Vuosi 2018 on yhdistyksen 40-vuotisjuhlavuosi, minkä kunniaksi järjestämme luontoretken ja juhlan 25.8.2018.

Yhdistyksen jäsenmäärä on yli 300. Yhteyden meihin saat sähköpostisoitteemme kautta sll.iuly(at)gmail.com (liity aktiivilistalle) tai soittamalla puheenjohtaja Jyrki Ikoselle puh. 040 506 5279.

Uudenmaan ympäristönsuojelupiiri

Itä-Uudenmaan luonnon- ja ympäristönsuojeluyhdistys

  • [email]
  • 040 506 5279

Ajankohtaista

Porvoon lahja metsäluonnolle

Porvoon on aika antaa lahja metsäluonnolle. Se toteutuu lisäämällä metsien suojelua ja samalla luopumalla taloudellisista hakkuista kaupungin omistamilla mailla.

Lue lisää

IULY 40-vuotisjuhlat

Itä-Uudenmaan Luonnon- ja Ympäristönsuojeluyhdistys piti 40-vuotisjuhlansa Porvoon Stensbölen Partiomajalla 25.8.2018.

Lue lisää