Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Lapin piiri

Lappi
Navigaatio päälle/pois

Haetaan tekijöitä!

Perinnemaisemahoitoa Kuusisaaressa.

Oletko kiinnostunut toimimaan järjestökentällä? Haluatko edistää paikallista luonnonsuojelutyötä ja luonnon monimuotoisuutta?

Hae järjestötyöntekijäksi Rovaniemelle!

Suomen luonnonsuojeluliiton Lapin piiri etsii palkkatukeen oikeutettua järjestötyöntekijää kehittämään piirin jäsenhankintaa, vapaaehtoistyötä ja viestintää. Työntekijältä odotamme jonkin verran kokemusta vastaavista työtehtävistä, kehittävää otetta ja rohkeutta tarttua toimeen. Hyvät sosiaaliset taidot ovat edellytys työssä pärjäämiselle. Katsomme eduksi oman kokemuksen vapaaehtoistyön tekemisestä ja ryhmän vetämisestä / ohjaamisesta.

Kysy harjoittelupaikkaa!

Lapin piiri järjestää vuosittain niittotalkoita Särestön museon alueella Kittilässä ja Kuusisaaressa Pelkosenniemellä. Niittotalkoiden suunnitteluun, ohjaukseen ja käytännön toteutukseen haetaan harjoittelijaa. Harjoittelija voi olla esimerkiksi ympäristöhoidon opiskelija. Sopiva harjoitteluaika on (1-2 kk) heinä- elokuussa.

Lapin piiri työskentelee luonnon monimuotoisuuden puolesta: jakaa tietoa, järjestää koulutustilaisuuksia sekä edistää vapaaehtoisen luonnonsuojelutyön ja viranomaisten välistä yhteistoimintaa sekä ihmisten luontosuhteen säilymistä.

Tarjoamme hakijalle hyvän mahdollisuuden tutustua luonnon- ja ympäristönsuojelun järjestömaailmaan ja kehittyä järjestöalan osaajaksi hyvässä työn tai harjoittelun ohjauksessa.

Ota yhteyttä! Toimistolta tavoittaa parhaiten ma-to klo 12-16.

SLL Lapin piiri, Kansankatu 8, 96100 Rovaniemi

lappi@sll.fi, puh. 040 823 2443

Toiminnanjohtaja Anna Bagge

 

Ole luonnonvoima!

Yhdessä suojelemme suomalaisen luonnon!