Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Lapin piiri

Lappi
Navigaatio päälle/pois

”Riittääkö puuta kaikille?” Avoin seminaari Lapin metsistä kiinnostuneille 17.1.2020

Lapin sellutehdashankkeet Kemissä ja Kemijärvellä, Metsähallituksen tulostavoitteet ja eri alueiden metsäkiistat sekä metsien rooli ilmastonmuutoksen hillinnässä on nostanut metsäkeskustelun uusille tasoille. Valtakunnallisesti on vaadittu avohakkuiden kieltämistä, metsien säästämistä hiilinieluiksi ja samalla metsäteollisuus näkee metsät sellutehtaiden raaka-aineina, puurakentamisen resurssina ja öljypohjaisten tuotteiden korvaajana.

Riittääkö puuta kaikille? Tule kuuntelemaan Lapin yliopistolla kun Lapin johtavat asiantuntijat keskustelevat metsistä eri näkökulmista. Luennoitsijoina ja keskustelijoina mm. tietokirjallisuuden Finlandia palkinnon saaneen ”Metsä meidän jälkeemme” -kirjan yksi kirjoittajista toimittaja Anna Ruohonen, Lapin Metsäkeskuksen aluejohtaja Antti Sorri, Metsähallituksen Lauri Karvonen, Luken tutkijat Rainer PeltolaVille Hallikainen ja Hannu Salminen, dosentti Heikki Simola, tutkija Aino Assmuth, Professori Jarno Valkonen sekä Suomen Luonnonsuojeluliiton Lapin piirin pj. Seppo Aikio. Tilaisuuden juontaa FM Vesa Luhta.

Tilaisuus on avoin kaikille metsistä kiinnostuneille ja metsänomistajille sekä metsäteollisuuden edustajille. Tilaisuuden järjestää Suomen Luonnonsuojeluliiton Lapin piiri ry osana Kolarctic CBC ENI projektia.

Lisätietoja:

FM Vesa Luhta

puh. 0405426217

vesa.luhta@gmail.com