Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Etelä-Hämeen piiri Lounais-Hämeen yhdistys

Lounais-Häme
Navigaatio päälle/pois

Kuukaistapaaminen järjestetään joka kuukauden 1. tiistai pääasiassa Forssan luontomuseolla.  Joinain kertoina lähdemme maastoon tutustumaan lounaishämäläisiin luontokohteisiin.

Tapahtumista ilmoitetaan tapahtumakalenterissa. Poikkeustilanteista ilmoitetaan sivuillamme.

Tapaamiset ovat vapaamuotoisia tilaisuuksia, joissa voi tutustua muihin luontoharrastajiin alueella, vaihtaa kuulumisia sekä vaikkapa jakaa luontoretkeilyvinkkejä. Kokouksessa pääsee samalla kuulemaan mitä yhdistyksessä ja museolla on meneillään.

Paikalla on usein myös eri valiokuntien jäseniä, joiden kautta voi tutustua yhdistyksen valiokuntatoimintaan. Kokous tarjoileekin oivan tilaisuuden yhdistyksen jäsenille ja ulkopuolisille luontoharrastajille tavata toisiaan, saada oman äänensä kuuluviin ja tuoda uusia ideoita yhdistyksen tulevaan toimintaan.

Museo tarjoaa kahvia, teetä ja pientä purtavaa. Kokoukset ovat avoimia kaikille. Tervetuloa!

Forssan luontomuseo: Wahreninkatu 4, Forssa. A-rappu, 2. kerros.

Toiminta

Lounais-Hämeen luonnonsuojeluyhdistys toimii yhtä aikaa monella kentällä. Yhdistys ottaa kantaa ja osallistuu erilaisin lausunnoin toimialueensa…

Lue lisää

Valiokunnat

Yhdistyksen sisälle on perustettu neljä erillistä valiokuntaa toiminnan koordinoinnin helpottamiseksi. Valiokuntien kautta on lisäksi uutena…

Lue lisää