Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pirkanmaan piiri

Pirkanmaa
Navigaatio päälle/pois

Allekirjoita adressi: Hakkuut seis ja laajennus kan­sal­lis­puis­to­jen välille

Metsähallitus on hakannut metsää Seitsemisen ja Helvetinjärven kansallispuistojen väliin jäävällä alueella Riuttaskorven virkistysmetsässä ja Haukkamaan ympäristöarvometsässä, vaikka alueet kuuluvat kansallispuistojen laajennusesitykseen. Luonnonsuojeluliiton Pirkanmaan piirin ympäristöministeriölle jättämä laajennusesitys sijoittuu kokonaan valtion maille ja käytännössä se yhdistäisi kansallispuistot. Ota kantaa ja vaadi hakkuiden keskeyttämistä allekirjoittamalla adressi Riuttaskorven ja koko laajenesityksen metsien puolesta.

Lue lisää ja allekirjoita: https://www.adressit.com/hakkuut_seis_ja_kansallispuistolaajennus_seitsemisen_ja_helvetinjarven_valille#form