Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Kymenlaakson piiri Pohjois-Kymen luonto

Pohjois-Kymi
Navigaatio päälle/pois

Kouvolan ja Iitin ympäristön-suo­je­lu­yh­dis­tys

Pohjois-Kymen Luonto ry on perustettu vuonna 1979. Pohjois-Kymen Luonto valvoo alueensa luonnon etua, seuraa päätöksentekoa, ottaa kantaa ja tekee aloitteita luontoa ja ympäristöä koskevissa kysymyksissä.

Lue lisää toiminnastamme Paikallisluonto

Kuva: Laura Parkko

Periaatteena kestävä kehitys

Pohjois-Kymen Luonto ry on Kouvolassa ja Iitissä toimiva Suomen luonnonsuojeluliiton (SLL) paikallisyhdistys. Yhdistys kuuluu Kymenlaakson luonnonsuojelupiiriin. Se on perustettu vuonna 1979 vanhan Kouvolan kaupungin ja Valkealan kunnan luonnonsuojeluyhdistykseksi, ja vuoden 2009 kuntaliitoksen myötä siihen yhdistyivät lisäksi Keski-Kymen Luonto sekä Järvi-Kymen Luonto. Yhdistyksessä on jäseniä noin 500.

Pohjois-Kymen Luonto valvoo alueensa luonnon etua, seuraa päätöksentekoa, ottaa kantaa ja tekee aloitteita luontoa ja ympäristöä koskevissa kysymyksissä. Yhdistys järjestää myös erilaisia tapahtumia ja retkiä edistääkseen luonnontuntemusta ja -suojelua sekä ekologista elämäntapaa, usein yhteistyössä muiden alueen ympäristötoimijoiden kanssa.

Voit lähettää luontohavaintoja ym. kommentteja Kouvolan ja Iitin ympäristöön ja ympäristönsuojeluun liittyen sähköpostitse yhdistykselle osoitteeseen pohjoiskymenluonto(ät)gmail.com.

Suomen luonnonsuojeluliiton Kymenlaakson piiri ry

Pohjois-Kymen Luonto ry

  • [email]
  • Pohjois-Kymen Luonto ry / Porukkatalo, Savonkatu 23, 45100 Kouvola