Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Satakunnan piiri Rauman seudun yhdistys

Rauma
Navigaatio päälle/pois

Hukkamies-ilta 28.11.2018

Luonnonsuojeluliiton Rauman seudun ja Ala-Satakunnan yhdistysten sekä piirin järjestämä susi-ilta sai suuren suosion. Paikalle oli saapunut lähes 100 susien elämästä ja susitutkimuksesta kiiinnostunutta ihmistä!
Hukkamies-dokumenttia seurattiin intensiivisesti, minkä jälkeen Luonnonvarakeskuksen tutkimusmestarina yli 150 sutta pannoittanut Seppo Ronkainen kertoi työstään ja vastaili runsaisiin sudenkäyttäytymisen ja koulukyyditysten välillä liikkuneisiin yleisökysymyksiin.
Suomen luonnonsuojeluliiton Rauman seutu kiittää kaikkia paikalle tulleita, Seppo Ronkaista sekä Susanne Ekrothia ja Niina Laihosta tilaisuuden juontamisesta.
Lämminhenkisessä tilaisuudessa oli hyvä tunnelma ja keskustelu sujui leppoisassa ilmapiirissä Sepon vastaillessa asiallisiin kysymyksiin!