Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pirkanmaan piiri Sastamalan yhdistys

Sastamala
Navigaatio päälle/pois

Yhdistys mukana Pyhän Marian kirkon Tapuliniityn raivaustalkoissa

 

Sastamalan ympäristöyhdistyksen väki oli 17.–18.6.2021 mukana kunnostamassa Sastamalan Vanhan kirkon Tapuliniittyä. Pensoittumaan päässyt valtakunnallisesti arvokas muinaismuistoalue on myös hieno perinnemaisema. Talkoot järjesti Merikarhun Kierros Leader- hankkeen työryhmä, joka kehittää Sastamalan luonto- ja kulttuurimatkailun huippukohteita. Hankkeen vetäjän Selkämeren Ystävien yhdistyksen väen ohella talkoissa rehki paitsi ympäristöyhdistyksen, myös Tyrvään seudun kotiseutuyhdistyksen edustajia, kuten Alueviestin juttu Raivaussaha pärisi, viikate viuhahti ja haravat heiluivat – Sastamalan Vanhan kirkon Tapuliniitty kaunistui talkoovoimin kertoi 21.6.2021.