Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Keski-Suomen piiri Korpilahden yhdistys

Korpilahti
Navigaatio päälle/pois

Korpilahden luonn­non­suo­je­lu­yh­dis­tys ry on päättänyt lakkauttaa toimintansa

Eilen, 8.12.2021  pidettiin Korpilahden Toimintakeskusksessa toinen Korlsyn sääntöjen mukainen yhdistyksen purkamista käsitellyt ylimääräinen kokous. Kokoukseen osallistui 8 yhdistyksen jäsentä ja ainut käsiteltävä asia oli yhdistyksen purkaminen ja siihen liittyvien käytännön asioiden hoitaminen. Yleisen keskustelun jälkeen kokous päätti purkaa yhdistyksen ja lakkauttaa sen toiminnan. Lopettamiseen liittyvät toimet hoitaa yhdistyksen hallitus ja toiminta on tarkoitus ajaa alas v. 2021 loppuun mennessä. Yhdistyksen jäljellä olevista rahavaroista pyritään turvaamaan Suomen Luonto -lehden tilaus Korpilahden aluekirjastoon n. 10 vuoden ajaksi ja loput varat lahjoitetaan Päijänteen Luonnonperintösäätiö PLUPSille suojelualuiden hankintaan mielellään täältä Korpilahden alueelta.
Korlsyn jäsenet siirtyvät automaattisesti SLL:än Jyväskylän seudun yhdistyksen (https://staging.sll.fi/jyvaskyla/) jäseniksi. Jos haluat kuitenkin kuulua johonkin toiseen paikallisyhdistykseen, se on mahdollista, mutta sitä täytyy pyytää erikseen SLL:än jäsenrekisteristä.
Vaikka toiminta erillisenä yhdistyksenä päättyy, ajatus on pitää edelleenkin yllä paikallista luonnonsuojelutyötä. Tähän olemme ajatelleet työrukkaseksi toimintaryhmää, joka toimii osana JYSYn toimintaa. Kyse on vapaamuotoisesta ryhmästä ja vapaamuotoisesta toiminnasta ilman virallisia rakenteita, lähinnä niistä samoista talkoista & retkistä, joita jatkossa teemme vain JYSY:n osana. Ja koska toiminta jatkossa on vapaamuotoista, kaikki te voitte olla mukana järjestämässä toimintaa vaikkapa toimintaryhmän FB-sivun kautta.
Yhdistyksen vanha FB-sivu (https://www.facebook.com/sll.korpilahti) on tosiaan tarkoitus jättää käyttöön, nimi päivitetään muotoon JYSY-Korpilahden toimintaryhmä (osoitekin pysynee samana, sen muuttaminen taitaa olla nimen muuttamista vaikeampaa) Samoin nämä www-sivut pyritään pitämään toiminnassa, mikäli vain mahdollista Tätä kautta voimme jakaa Korpilahden alueeseen liittyvää tietoa.
Korlsyn nykyinen hallitus kiittää kaikkia teitä toiminnassa vuosien aikana tekijöinä ja osallistujina mukana olleita kuluneista vuosista! Paljon on saatu ja saadaan jatkossakin, nyt vain osana merkittävästi laajempaa luonnonsuojeluyhteisöä!

Mukavaa Joulun aikaa ja Hyvää Uutta Vuotta 2022!