Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Keski-Suomen piiri Korpilahden yhdistys

Korpilahti
Navigaatio päälle/pois

Tule mukaan Korpilahden luonnonsuojeluyhdistyksen toimintaan!

Olethan kiinnostunut elävästä luonnosta ja elinympäristöstäsi?  Tule mukaan yhdistyksen toimintaan! Jo pelkkä jäseneksi tuleminen tukee luonnonsuojelua. Jäseneksi voit liittyä verkkolomakkeella ja maksamalla sitten jäsenmaksun (35 euroa vuonna 2018, perhejäsenmaksu 15 euroa)
Jäsenmaksusta 27 % tulee liiton Keski-Suomen piirin toimintaan, ja 27 % Korpilahden yhdistyksen toimintaan. Loppuosalla mm. rahoitetaan SLL:n jäsenpalveluja, kuten Luonnonsuojelija -lehteä jäsenille.

Korpilahden luonnonsuojeluyhdistyksen ja samalla Suomen luonnonsuojeluliiton jäsenyydestä saat vaikutusmahdollisuuksien lisäksi myös käytännön hyötyä itsellesi ja luontoharrastuksellesi.

Jäsenedut:

  • Saat Luonnonsuojelija-lehden 4 kertaa vuodessa. Lehti kertoo mm. liiton toiminnasta ja ajankohtaisista asioista ja ympäristönäkökohtien huomioonottamisesta arkielämässä.
  • Voit tilata Suomen Luonto -aikakauslehden jäsenhintaan.
  • Voit osallistua Suomen luonnonsuojeluliiton retkille, leireille ja kursseille jäsenhintaan.
  • Saat 10 % alennuksen Suomen Luonnonsuojelun Tuki Oy:n tuotteista: kortit ja kalenterit. Näitä on mahdollisuus saada myös Korpilahden yhdistykseltä, mikä kartuttaa yhdistyksen toimintavaroja.
  • Voit yöpyä retkeilymajoissa jäsenhintaan.
  • Voit osallistua Korpilahden yhdistyksen ja muidenkin SLL:n norppaverkostoon liittyneiden yhdistysten retkiin.