Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Keski-Suomen piiri Korpilahden yhdistys

Korpilahti
Navigaatio päälle/pois

Korpilahden luonnon-suo­je­lu­yh­dis­tys

Kuva: Hannu Markkanen

Luonnon asialla paikallisesti

Korpilahden luonnonsuojeluyhdistys ry. toimii suuren, syvän ja kauniin Päijänteen seudun maisemissa Keski-Suomessa. Suomen luonnonsuojeluliiton Keski-Suomen piirin paikallisyhdistyksenä yhdistys toimii luonnon monimuotoisuuden, kestävän elämäntavan ja ympäristönsuojelun puolesta, painopisteenä lähiluonnon, viime aikoina etenkin niittyjen suojelu. Yhdistyksen toimialue on Korpilahti, joka oli vuoteen 2009 asti itsenäinen kunta. Alue kattaa reilut puolet nyky-Jyväskylästä. Pienemmän osaa Jyväskylästä kattaa Suomen luonnonsuojeluliiton Jyväskylän yhdistys.

Toimintamuotoinamme ovat yleisötilaisuuksien järjestäminen, kannanottojen laatiminen ympäristöä koskeviin suunnitelmiin, tempausten, tapahtumien, retkien ja tutustumiskäyntien järjestäminen.

Vuosi 2018 on Suomen luonnonsuojeluliiton 80v-juhlavuosi, vuoden teemana ovat metsät. Metsäteema tulee näkymään myös yhdistyksen retkillä, tapahtumissa ja näyttelyissä.

Voit lähettää luontohavaintoja ym. kommentteja Korpilahdet ympäristöön ja ympäristönsuojeluun liittyen sähköpostitse yhdistykselle osoitteeseen korpilahti (at) sll.fi.

Suomen luonnonsuojeluliiton Keski-Suomen piiri ry

Korpilahden luonnonsuojeluyhdistys ry

  • [email]
  • c/o Lapinniementie 21, 41800 Korpilahti

Ajankohtaista

Korpilahden luonnnonsuojeluyhdistys ry on päättänyt lakkauttaa toimintansa

Eilen, 8.12.2021  pidettiin Korpilahden Toimintakeskusksessa toinen Korlsyn sääntöjen mukainen yhdistyksen purkamista käsitellyt ylimääräinen kokous. Kokoukseen osallistui 8 yhdistyksen jäsentä ja ainut käsiteltävä asia oli yhdistyksen purkaminen ja siihen liittyvien käytännön asioiden hoitaminen. Yleisen keskustelun jälkeen kokous päätti purkaa yhdistyksen ja lakkauttaa sen toiminnan. Lopettamiseen…

Lue lisää