Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pirkanmaan piiri Nokian yhdistys

Nokia
Navigaatio päälle/pois

Ym­pä­ris­tö­pal­kin­to Nokian Veneilijät ry:lle

Suomen luonnonsuojeluliiton Nokian yhdistyksen vuoden 2018 ympäristöpalkinto on päätetty myöntää Nokian Veneilijöille.

Nokian Veneilijät ry on mukana Pidä Saaristo Siistinä ry:n Roope-satamaohjelmassa. Sitoutumalla venesatamille suunniteltuun ympäristöohjelmaan Nokian Veneilijät on halunnut järjestää jätehuollon asianmukaisesti ja on sitoutunut muun muassa jätevesien käsittelyyn, siisteyteen ja roskattomuuteen. Toimintaan kuuluu myös omien taitojen kehittäminen ja ihmisten opastaminen ympäristö- ja turvallisuusasioissa.
– Roope-satamia ei toistaiseksi ole kovin monessa sisävesisatamassa, kertoo SLL Nokian hallituksen jäsen Tapio Perttunen. – On erinomaista, että Nokian Veneilijät on esimerkillisesti ajan hermolla ja haluaa pitää luonnosta huolta ja vetemme puhtaina. Paikallisilla teoilla on merkitystä, sillä Nokian vesistö jatkuu Kokemäenjoen kautta aina Suomenlahteen ja Itämereen saakka.

Tunnustukseen ei liity rahapalkintoa, mutta haluamme kiittää julkisella tunnustuksella ympäristömme hyväksi tehdystä työstä.

Lisätiedot:
Suomen luonnonsuojeluliiton Nokian yhdistys ry
Tapio Perttunen 040 720 5481
lankkaritapio@gmail.com
nokianluonto@gmail.com