Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pirkanmaan piiri Nokian yhdistys

Nokia
Navigaatio päälle/pois

Suomen luonnonsuojeluliitto ja sen norppalogo tunnetaan melko hyvin, mutta sen 180 paikallisyhdistystä heikommin. Yhdistyksemme Nokian luonto eli nykyisin SLL Nokia on kuin hyvin pidetty salaisuus. Luontoasiat läheisekseen kokevat tuntevat toimintamme. Jos kysyt naapurilta tai bussikuskilta yhdistyksestämme, saattaa vastauksena olla hämmästynyt ilme.

Me SLL Nokian vapaaehtoiset olemme hämmästyneitä siitä, mitä kaikkea saamme aikaan ihmisten, elinympäristön ja luonnon hyväksi verraten pienin taloudellisin resurssein. Yhdistyksemme toimii kaikkien nokialaisten luonnon äänitorvena ja elinympäristöjen puolustajana.

Luontoalueet eivät säily vuosisatoja meidän jälkeenkin, ellemme varta vasten niitä säilytä. Yhdistyksemme antaa mielellään monipuolisen luonto-osaamisensa kaikkien käyttöön.

Tätä kaikkea joista kotisivuillamme kerromme – ja paljon muuta, mitä ei tänne ole ehditty päivittää – me teemme Luonnonsuojeluliitto Nokiassa ja toivomme tekevämme tulevaisuudessakin entistä suuremmalla joukolla.

Kiitos jäsenillemme luottamuksestanne! Kiitos aktiivisille luonnon puolesta vapaaehtoistyötä tekeville! Te mahdollistatte yhdistyksemme toiminnan.

Toimintamme ei tarvitse olla hyvin pidetty salaisuus. Siitä saa kertoa muillekin!

Voit liittyä jäseneksemme osoitteessa: sll.fi/liity Lämpimästi tervetuloa Norppa-jengiin!

SLL Nokian hallitus

 

Tämä artikkeli on julkaistu myös Nokian luonto 2018 -lehdessämme

Toiminta

Mikä ihmeen Lintukoulu?

Täytyykö istua pulpetissa ja päntätä? Ei hätää, tästä koulusta ei tule punakynämerkintöjä, jälki-istuntoa, luokalle jäämistä…

Lue lisää

Suojelualoite siuron arvokkaiden metsien suojelemiseksi.

Nokian luonto ja Suomen luonnonsuojeluliiton Pirkanmaan luonnonsuojelupiiri ovat tehneet Nokian kaupungille aloitteen metsäkohteiden suojelusta…

Lue lisää

Nokia luonto -lehti

Tapahtumat

Nokian luonto ja Nokian Lintukoulu toimivat aktiivisesti ja järjestävät vuosittain useita suosittuja luontoretkiä ja tapahtumia.

Lue lisää