Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjois-Savon piiri Kuopion Luonnon Ystäväin Yhdistys

Kuopio
Navigaatio päälle/pois

Tiedote medialle KLYY:n toiminnasta ja kuulumisista vuonna 2019

KLYY:lle uusi puheenjohtaja ja toiminnanjohtaja

Kuopion Luonnon Ystäväin Yhdistys ry:n uutena puheenjohtajana on vuodenvaihteessa aloittanut Anne Paulo-Tuovinen. Vaihdoksen yhteydessä edellinen puheenjohtaja Sampo Jaakkola on valittu yhdistyksen uudeksi toiminnanjohtajaksi. Pitkän työuran taloudenhoitajana tehnyt Pekka Tenhunen keskittyy jatkossa yhdistyksen jäsenrekisterin hoitamiseen ja laajan arkiston tutkimiseen.

Jatkossa KLYY pyrkii ottamaan entistä kuuntelevamman ja keskustelevamman roolin. Ilman perusteellista vuoropuhelua emme saa aikaan ympäristö- ja suojeluasioiden kannalta oikeita ratkaisuja, toteavat Paulo-Tuovinen ja Jaakkola.

Hallitukseen 2019 kuuluvat Paulo-Tuovisen lisäksi varapuheenjohtaja Olavi Raatikainen, Tiina Heinonen, Paula Hyvönen, Markus Johansson, Petri Nieminen ja Maaret Väänänen.

KLYY järjestää lauantaina 26.01. Kylpylähotelli Rauhalahdessa klo 10-16 ”Jatkuva kasvatus – vaihtoehto metsätaloudessa?” -seminaarin, jossa kuullaan metsäammattilaisten näkemyksiä jatkuvasta kasvatuksesta. Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton, mutta ennakkoilmoittautumiset toivotaan osoitteeseen anne@klyy.fi.

Vuonna 1896 perustettu Kuopion Luonnon Ystäväin Yhdistys on Suomen vanhin luonnonsuojeluyhdistys. Yhdistyksen tehtävänä on herättää ja ylläpitää harrastusta luonnon tuntemiseen ja tutkimukseen sekä edistää luonnon- ja ympäristönsuojelua. KLYY järjestää kokouksia, esitelmä– ja keskustelutilaisuuksia sekä retkiä ja edistää tutkimustoimintaa mm. jakamalla apurahoja. Yhdistys tekee myös aloitteita ja esityksiä, antaa muistutuksia ja lausuntoja sekä vaikuttaa suunnitelmiin, hankkeisiin ja päätöksiin. Tämänhetkinen KLYY:n jäsenmäärä on noin 1500 jäsentä.

Lisätietoja:

Puheenjohtaja Anne Paulo-Tuovinen                             050 307 3444

Toiminnanjohtaja Sampo Jaakkola                                 040 723 5834