Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjois-Savon piiri Kuopion Luonnon Ystäväin Yhdistys

Kuopio
Navigaatio päälle/pois

Jäseneksi

Kuopion Luonnon Ystäväin Yhdistyksen vuotuinen jäsenmaksu on 15 €. Voit liittyä yhdistyksen jäseneksi täyttämällä verkkolomakkeen täällä: https://klyy.nettisivut.fi/liity-jaseneksi/

Kuopiolaiset voivat liittyä KLYY:een myös liittymällä Suomen luonnonsuojeluliiton (SLL) jäseneksi (38 € vuodessa, perhejäsen 15 €, opiskelijajäsen 28 €), jolloin automaattisesti liittyy asuinpaikkansa perusteella SLL:n paikallisyhdistyksen (Kuopiossa KLYY) jäseneksi. SLL:n jäsenenä olet mukana tukemassa koko Suomen luonnonsuojelutyötä laajalla rintamalla. Jäsenetuna on mm. Luonnonsuojelija-lehti.

Lintuyhdistys Kuikalla on oma jäsenmaksunsa, jonka se itse kerää jäseniltään. Kuikka on aiemmin ollut KLYY:n jaosto mutta toimii nyt itsenäisesti.

KLYY on vuonna 2020 siirtynyt käyttämään Yhdistysavain-jäsenrekisteriä. Jäsenmaksulomake lähetetään jäsenille joko sähköpostitse tai kirjeellä postin kautta alkuvuodesta.

Jäsenmaksujen ja -rekisterin yhteyshenkilö on puheenjohtaja Ari Kekäläinen , luonnonystavat@klyy.fi tai 044-4931288. Kysy tarvittaessa lisätietoja!