Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjois-Savon piiri Kuopion Luonnon Ystäväin Yhdistys

Kuopio
Navigaatio päälle/pois

Pöllöposti 4-2019 Saako lämmöstä nauttia

Saako lämmöstä nauttia?

Pieni ympäristöihminen joutuu ristiriitaan, kun tekisi mieli nauttia lämpimistä syyssäistä, mutta lämmön syy on väärä. Ajattelin nauttia. Auringosta ja lämmöstä nauttiminen ei pahenna ilmastonmuutosta, ei vahingoita ketään, ei ole keneltäkään pois. Myös juustosta tai nakista voi mielestäni silloin tällöin nauttia, jopa mukavan autonistuimen voi antaa tuottaa mielihyvää. Ajatukseni voivat olla kerettiläisiä, mutta kaiken ilmastonmuutostyön keskellä meillä on yksi ainoa elämä elettävänä. Elämä tuntuu elämisen arvoiselta, kun siinä on iloja –jopa pieniä paheita. Luonnonsuojelijoiden tärkein tehtävä on tunnistaa suuria uhkia ja puuttua niihin.

Lue lisää: Pöllöposti 4-2019 syyskuu – saako lämmöstä nauttia