Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjois-Savon piiri Kuopion Luonnon Ystäväin Yhdistys

Kuopio
Navigaatio päälle/pois

Taiteilijoiden luontoyhteys ja muita syyskauden tapahtumia

PUSUMANNER- taiteilijoiden luontoyhteys. Tapahtuma jäsenille tiistaina 30.8. klo 18 Luontotuvalla ja Teams-kokoontumisena. Tule tapaamaan Elä ihmeessä- näyttelyn taiteilijoita: Rauha Pulliainen, Ilona Suojama ja Else-Maj Mannerheimo.

Alla yksi teos ko. näyttelystä.

Luontotupa on auki maanantaista torstaihin iltapäivisin klo 13-17.

Galleriassamme on esillä vaihtuvia näyttelyitä, joihin pääset tutustumaan Luontotuvan aukioloaikoina. Tervetuloa!

Seuraavat näyttelyt ovat:

25.7.–31.8. ELÄ IHMEESSÄ. Rauha S. Pulliainen & Ilona Suojama & Else-Maj Mannerheimo

Tulevia tapahtumia:

KLYY:n retket suuntautuvat lähikohteisiin ja kauemmaksikin. Useimmille retkille ei tarvitse ilmoittautua. Tulet vain paikalle ilmoitettuna aikana. Kaikista retkistä ja tapahtumista voit aina kysyä lisätietoa Pekka Tenhuselta, p. 044-2892220 tai tapahtumat@klyy.fi

Katso retkistä lisätietoja kotisivulta kohdasta ”Tapahtumat”

Koronapandemia on laantumassa, mutta jos se puhkeaa uudelleen, toimimme viranomaisohjeiden mukaan

6.9. (ti) GEOLOGIARETKI PUIJOLLE. Näe Puijo uusin geologisin silmin! Oppaana Kaisa-Maria Remes. Kokoontuminen Puijon urheilulaakson portaiden alapäähän klo 17.

13.9. (ti) klo 18 Luontotuvalla suunnitellaan syyskauden ohjelmaa jäsenten ideoiden perusteella: KLYY tarjoaa ajan ja paikan, tiistai klo 18 Luontotupa! Kuka tahansa voi varata ja järjestää luontoillan omasta mieluisasta aiheestaan.

Lintukerholaiset ovat jo varanneet tiistain 11.10. linnunruokailta ja ti 22.11. Tiira-havaintotietokannan käytön opetus.

17.9. (la) SIENIRETKI SUONENJOELLE. Tutustumme Lintharjun sieniluontopolkuun Kirsti Eskelisen ja Tuula Junnikkalan opastuksella. Ja tietysti keräämme ja tunnistamme sieniä! Retkestä on lisätietoa syksyllä ilmestyvässä yhdistyksen Luonnon Ystävä -lehdessä.

24.9. (la) Bussiretki Korkeakoskelle yhteistyössä Kuopion kaupungin kanssa. Tämä retki on maksullinen ja sille on ennakkoilmoittautuminen 15.8. alkaen osoitteessa www.kuntapalvelut.fi/kuopio