Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri

Uusimaa
Navigaatio päälle/pois

Luonto lainassa -viikko kirjastoissa 4.–10.2.2019

Lukeminen on iloinen asia! Pirja ja Pekka Keravan ympäristönsuojeluyhdistyksestä tutustuivat kirjaston esille asettamiin ilmasto-aiheisiin kirjoihin. Kuva: Leila Häkkinen

Luonto lainassa -viikkoa vietetään juuri nyt kirjastoissa ympäri Suomea. Viikolla muistutetaan, että luonto on meillä lainassa ja siitä on pidettävä huolta. Tänä vuonna teemana on ilmasto.

Maanantai-iltana Keravan kirjastossa kävi kova kuhina. Luonto lainassa -viikon ajaksi sisääntuloaulaan oli aseteltu esille ilmastoaiheisia kirjoja.

Suomen luonnonsuojeluliiton paikallisyhdistyksen, Keravan ympäristönsuojeluyhdistyksen vapaaehtoiset ottivat kirjastossa kävijät hymyillen vastaan valmiina kertomaan yhdistyksen toiminnasta. Teemaviikon aikana yhdistys järjestää lasten ilmasto-aiheisen piirustuskilpailun yhteistyössä Me-talo Keravan kanssa. Taskuun mahtuvia miniroskiksia tuunataan lauantaina 9.2. klo 14 – 15.30 Me-talossa.

Kristiina, Pekka ja Pirja toivottivat kaikki tervetulleeksi mukaan yhdistyksen kevään retkille ja luonnonsuojelutyöhön.

Pekka ja Kristiina pääsivät ihailemaan heti maanantai-iltana lasten piirustuskilpailun ensimmäistä teosta. Kuva: Leila Häkkinen

Osallistu Luonto lainassa -viikkoon vierailemalla omassa kirjastossasi tai lainaamalla ilmasto-teemaa käsittelevää lukemista! Luonto lainassa -viikon tapahtumista Uudellamaalla saat tietoa: