Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri

Uusimaa
Navigaatio päälle/pois

Itämeriryhmä suojelee vesiämme

Itämeri-ryhmä käsittelee ajankohtaisia vesiin liittyviä kysymyksiä. Mukana teemoissa ovat myös sisävedet ja valuma-aluenäkökulma.

Keväällä 2021 pidettiin kaksi etäluentoiltaa. Syksyllä 2021 järjestetään taas webinaari. Toiveet ja ideat toiminnan suhteen ovat tervetulleita.

Itämeripäivänä 26.8 2021 järjestettiin koko perheen tapahtuma Itämeren iltarastit Kivinokan uimarannalla. Tapahtuma toteutettiin yhdessä Helsyn retkiryhmän kanssa.

Iltarasteilla Riitta Malve esitteli vedenalaista kasvillisuutta ja leviä näytepurkeissa, tutustuttiin vastuullisen retkeilijän ohjeisiin ja sekä läheteltiin taideterveisiä merelle. Tapahtumassa voi myös pelata rantabingoa tai osallistua Anarkistimarttojen kanssa rannan siivoukseen.

Itämeriryhmä kannustaa kaikkia omatoimiseen roskien siivoukseen rannalta ja muualtakin. Tätä vauhdittamaan järjestettiin myös Itämeripäivän etkot eli #soolosiivous-haaste!

  • Haluatko mukaan? ilmoittaudu sähköpostilistalle: tarja.suksi (a) sll.fi

16.11. 2018 pidettiin kansainvälinen elokuvailta jokien ja vaelluskalojen puolustamisesta Kino Engelissä Helsingissä. Elokuvissa esiteltiin patojen purkamista ja virtavesiä.

Teemme yhteistyössä mm. Helsyn retkiryhmän ja Luonto-Liiton Itämeri-ryhmän kanssa.

Lue lisää Uudenmaan piirin vesityöstä.

Lisätietoja

Erityisasiantuntija Lauri Kajander, lauri.kajander (a) sll.fi

Toiminta

Tule mukaan tekemään käytännön työtä luonnon puolesta!

Lue lisää

Perinnemaisemaryhmä UUPE

     'UUPE' hoitaa perinnemaisemia Uudenmaan alueella

Lue lisää

Kohtuusklubi

Kohtuusklubi on verkosto kaikille kohtuutaloudesta kiinnostuneille

Lue lisää

Ketosirkka-hanke

Uudenmaan piiri tekee käytännön suojelutyötä luonnonhoitohankkeessa

Lue lisää

Retki-hanke

Suomen luonnonsuojeluliiton Uudenmaan piirin retkitoiminnan kehityshanke koulutti vuonna 2019 yhdistystoimijoita retkien järjestämisessä ja…

Lue lisää

SusiLIFE-hanke

Suomen luonnonsuojeluliiton Uudenmaan piiri on kumppani maamme suurimmassa suden ja ihmisen rinnakkaiseloa edistävässä hankkeessa.

Lue lisää