Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri

Uusimaa
Navigaatio päälle/pois

Uudenmaan piirin SusiLIFE-toimet tehdään 2021-22

Suomen luonnonsuojeluliiton Uudenmaan piiri on mukana SusiLIFE-hankkeessa. Sillä on Länsi-Uudenmaalla viestinnällinen työpaketti. Se on ajoitettu nyt uudelleen syksystä 2021 kevääseen 2022, ja silloin tulee susityöläisen paikka auki!

Länsi-Uudellamaalla on ollut kaksi susiparia tai laumaa. Susivalistukselle on tarvetta. Siksi Suomen luonnonsuojeluliiton Uudenmaan piiri on mukana SusiLIFE-hankkeessa.

Piirin työpaketin tekemiseen palkataan projektivastaava syksystä 2021 kevääseen 2022. Työpakettia siirrettiin ensimmäisessä monitorointikokouksessa vuodella eteenpäin siksi, että kaikki hankkeen muissa osissa valmisteltavat viestintämateriaalit olisivat valmiit. Piirin työpaketissa on sitouduttu järjestämään vähintään yksi tiedotustilaisuus ja kaksi yleisötilaisuutta sekä 10 kouluvierailua.

Piiristä hankkeesta vastaa erityisasiantuntija Tapani Veistola ja ohjauryhmän varahenkilönä on piirin varapuheenjohtaja Jouni Lamminmäki.

Lue lisää koko hankkeen sivuilta ja hankkeen piirisivuilta

TAPANI VEISTOLA