Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri

Uusimaa
Navigaatio päälle/pois

Muutoksia tulossa piirin suo­je­lu­toi­min­taan lähiviikkoina

Ihminen pieni, luonto suuri. Villa Elfvik 11.10.20. Ulla Pulkki/SLL UP.

Uudenmaan piirin ja Luonnonsuojeluliiton erityisasiantuntija Tapani Veistola siirtyy liiton suojelupäälliköksi. Häneltä siirtyvät piirin suojelutehtävät muille. Muutoksista kerrotaan lisää lähiviikkojen aikana.

Elämässä ja luonnossa vain yksi on jatkuvaa: muutos. 

Omalle kohdalleni tuli iso muutos perjantaina, kun Luonnonsuojeluliiton hallitus nimitti minut kahdeksi vuodeksi liiton suojelupäällikön sijaiseksi.  Tämä työ alkaa nyt heti tänään maanantaina 12.10. 

Nyt järjestämme piirin työvaliokunnan ja hallituksen kanssa minulta muille siirtyvät tehtävät uudelleen sekä loppuvuoden osalta että pitemmälle

Tämä siirtymäaika alkaa nyt ja kestää lokakuun loppuun, joidenkin asioiden osalta pitempäänkin (esim. SusiLIFE).

Näiden järjestelyjen takia keskeytin vuosilomani, ja olen nyt kaksi viikkoa mantereella lauantaihin 24.10. asti. Muutoksista kerrotaan lisää lähiviikkoina!

Yksi on selvää: tulen auttamaan piiriä ja yhdistyksiä jatkossakin missä vaan voin. En tässä kovin kauaksi siirry – ja liittokin on olemassa juuri teitä varten!

Jo tässä vaiheessa kiitän lämpimästi piirin ja yhdistysten aktiiveja hyvästä yhteistyöstä näiden 16 vuoden aikana. Kehitellään vielä yhdessä hyvät ratkaisut, joilla piiri jatkaa tästä eteenpäin! 

TAPANI VEISTOLA

Piirin ja liiton jakama erityisasiantuntija 2004-2020.